• Groot aanbod sportleggings
  • Boven de €75 gratis verzending
  • 100% tevreden klanten

 

Over ons

 

Sportleggingdames.nl is gespecialieerd in sportleggings voor dames, klassieke leggings, thermo leggings en jegging in elke soort, elke maat en in elke kleur. Van effen zwart tot de meest opvallende gekleurde print of patronen. Driekwart leggings, lange leggings, leggings voor in de winter, leggings voor in de zomer, leggings voor binnen, leggings voor buiten, wat jij zoekt, hebben wij. Onze website mag dan relatief nieuw zijn, onze werkzaamheden en ervaringen zijn dat zeker niet. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van sportleggings voor dames en weten daarom exact wat de beste en goedkoopste sportleggings voor jou zijn. 

 

Wij hebben een zeer ruim assortiment leggings en plaatsen wekelijks nieuwe items online, zodat er altijd voldoende keuze is en jij zeker weet dat je bij ons zult slagen. Daarnaast hebben we een echte klantenservice die je zowel per e-mail als per telefoon kunt bereiken. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te maken en te houden. Want alleen als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

 

Onze leggings zijn stijlvol én comfortabel, want wij zijn van mening dat wie mooi wil zijn echt geen pijn hoeft te lijden, niet fysiek en niet psychisch. Onze leggings zijn perfect om in te sporten en mooi om te zien. Je hoeft met dit comfortabele kledingstuk echt niet meer in te leveren op stijl, onze leggings zijn even comfortabel als stijlvol en beschikbaar voor iedere portemonnee.

 

Sportleggingdames.nl, voorsprong door techniek en kwaliteit!